Miresevini ne te ardhmen

horoskopi juaj

Dielli – lumturia e mengjesit në qiellin e lindjes është një imazh i mrekullueshëm i përtëritjes se jetes shpresës dhe mundësisë për të ardhmen. Ky Simbol i dashurise per driten ,ndricon dhe e ben naten dite ekziston një ‘Magji në qiellin nga lindja ,eshtë koha kur nata dhe dita të jane perqafuar dhe duket se ekzistojnë në të njëjtën kohë. jane bashke dhe duken deri sa drita e diellit ngadalë prezantohet ne toke

Kjo është një kohë për të bërë mbjelle , nje kohe shpirterore ose meditim për çdo detyrë të re që është përpara ne rrugen e jetes , thjesht një shans për të filluar një fillim të ri. Imagjinata optimiste ,si nje femije i vogel plot endrra mund të jetë nje kohe me pritshmëri dhe entuziazëm të lartë. Këto gjëra mund të na vendosin në kornizën e përsosur të mendjes dhe të na japin energjinë për ‘Ditën qe vjen . Në lidhje me situatën qe kaluam , ngjarjet janë akoma të paqarta dhe mund të ketë një zbrazëti ,coroditje dhe peshtjellim . Pavarësisht, duhet të shihni dritën dhe të ecin përpara përsëri. Tani është koha që drita ndricon edhe në errësirë. Idetë e reja, mundësitë e reja, pikëpamjet e reja, realizimet e reja po shfaqen ne horizont .Lamtumire se shkuares mos ndaloni me ne ato pengesa , Në mënyrë që të realizoni plotësisht potencialin tuaj jane te vlefshme si meditim, yoga, lutjet ose shetisni ne natyre per te pregatitur mendjen dhe trupin për ditën e re .

Realizimi gradual i mundësive. Cikel krejtesish i ri ,ndjenja se dikush mund ta lërë të kaluarën pas, Në mënyrë të përgjithshme.kontraste midis errësirës dhe dritës. Meditim dhe joga.Shkence dhe habi. Gjërat dalëngadalë duke u zbuluar te verteta qe dalin ne drite nga fundi i dheut nga Drita .Moment zgjimi . Duke parë ne të ardhmen. Dritë ndriçuese plot shprese.

CHAPTER 1. Loomings

Call me Ishmael. Some years ago—never mind how long precisely—having little or no money in my purse, and nothing particular to interest me on shore, I thought I would sail about a little and see the watery part of the world. It is a way I have of driving off the spleen and regulating the circulation.

Whenever I find myself growing grim about the mouth; whenever it is a damp, drizzly November in my soul; whenever I find myself involuntarily pausing before coffin warehouses, and bringing up the rear of every funeral I meet; and especially whenever my hypos get such an upper hand of me, that it requires a strong moral principle to prevent me from deliberately stepping into the street, and methodically knocking people’s hats off—then, I account it high time to get to sea as soon as I can.

CHAPTER 1. Loomings

Call me Ishmael. Some years ago—never mind how long precisely—having little or no money in my purse, and nothing particular to interest me on shore, I thought I would sail about a little and see the watery part of the world. It is a way I have of driving off the spleen and regulating the circulation.

Whenever I find myself growing grim about the mouth; whenever it is a damp, drizzly November in my soul; whenever I find myself involuntarily pausing before coffin warehouses, and bringing up the rear of every funeral I meet; and especially whenever my hypos get such an upper hand of me, that it requires a strong moral principle to prevent me from deliberately stepping into the street, and methodically knocking people’s hats off—then, I account it high time to get to sea as soon as I can.

Published by Lindita Duro

Miresevini ne te ardhmen ketu do te lexoni Studime te Astrologjise , shkrime dhe kulture

One thought on “Miresevini ne te ardhmen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: