Miresevini ne te ardhmen

horoskopi juaj

Dielli – lumturia e mengjesit në qiellin e lindjes është një imazh i mrekullueshëm i përtëritjes se jetes shpresës dhe mundësisë për të ardhmen. Ky Simbol i dashurise per driten ,ndricon dhe e ben naten dite ekziston një ‘Magji në qiellin nga lindja ,eshtë koha kur nata dhe dita të jane perqafuar dhe duket se ekzistojnë në të njëjtën kohë. jane bashke dhe duken deri sa drita e diellit ngadalë prezantohet ne toke

Kjo është një kohë për të bërë mbjelle , nje kohe shpirterore ose meditim për çdo detyrë të re që është përpara ne rrugen e jetes , thjesht një shans për të filluar një fillim të ri. Imagjinata optimiste ,si nje femije i vogel plot endrra mund të jetë nje kohe me pritshmëri dhe entuziazëm të lartë. Këto gjëra mund të na vendosin në kornizën e përsosur të mendjes dhe të na japin energjinë për ‘Ditën qe vjen . Në lidhje me situatën qe kaluam , ngjarjet janë akoma të paqarta dhe mund të ketë një zbrazëti ,coroditje dhe peshtjellim . Pavarësisht, duhet të shihni dritën dhe të ecin përpara përsëri. Tani është koha që drita ndricon edhe në errësirë. Idetë e reja, mundësitë e reja, pikëpamjet e reja, realizimet e reja po shfaqen ne horizont .Lamtumire se shkuares mos ndaloni me ne ato pengesa , Në mënyrë që të realizoni plotësisht potencialin tuaj jane te vlefshme si meditim, yoga, lutjet ose shetisni ne natyre per te pregatitur mendjen dhe trupin për ditën e re .

Realizimi gradual i mundësive. Cikel krejtesish i ri ,ndjenja se dikush mund ta lërë të kaluarën pas, Në mënyrë të përgjithshme.kontraste midis errësirës dhe dritës. Meditim dhe joga.Shkence dhe habi. Gjërat dalëngadalë duke u zbuluar te verteta qe dalin ne drite nga fundi i dheut nga Drita .Moment zgjimi . Duke parë ne të ardhmen. Dritë ndriçuese plot shprese.

CHAPTER 1. Loomings

Call me Ishmael. Some years ago—never mind how long precisely—having little or no money in my purse, and nothing particular to interest me on shore, I thought I would sail about a little and see the watery part of the world. It is a way I have of driving off the spleen and regulating the circulation.

Whenever I find myself growing grim about the mouth; whenever it is a damp, drizzly November in my soul; whenever I find myself involuntarily pausing before coffin warehouses, and bringing up the rear of every funeral I meet; and especially whenever my hypos get such an upper hand of me, that it requires a strong moral principle to prevent me from deliberately stepping into the street, and methodically knocking people’s hats off—then, I account it high time to get to sea as soon as I can.

CHAPTER 1. Loomings

Call me Ishmael. Some years ago—never mind how long precisely—having little or no money in my purse, and nothing particular to interest me on shore, I thought I would sail about a little and see the watery part of the world. It is a way I have of driving off the spleen and regulating the circulation.

Whenever I find myself growing grim about the mouth; whenever it is a damp, drizzly November in my soul; whenever I find myself involuntarily pausing before coffin warehouses, and bringing up the rear of every funeral I meet; and especially whenever my hypos get such an upper hand of me, that it requires a strong moral principle to prevent me from deliberately stepping into the street, and methodically knocking people’s hats off—then, I account it high time to get to sea as soon as I can.

Introduce Yourself (Example Post)

This is an example post, originally published as part of Blogging University. Enroll in one of our ten programs, and start your blog right.

You’re going to publish a post today. Don’t worry about how your blog looks. Don’t worry if you haven’t given it a name yet, or you’re feeling overwhelmed. Just click the “New Post” button, and tell us why you’re here.

Why do this?

  • Because it gives new readers context. What are you about? Why should they read your blog?
  • Because it will help you focus you own ideas about your blog and what you’d like to do with it.

The post can be short or long, a personal intro to your life or a bloggy mission statement, a manifesto for the future or a simple outline of your the types of things you hope to publish.

To help you get started, here are a few questions:

  • Why are you blogging publicly, rather than keeping a personal journal?
  • What topics do you think you’ll write about?
  • Who would you love to connect with via your blog?
  • If you blog successfully throughout the next year, what would you hope to have accomplished?

You’re not locked into any of this; one of the wonderful things about blogs is how they constantly evolve as we learn, grow, and interact with one another — but it’s good to know where and why you started, and articulating your goals may just give you a few other post ideas.

Can’t think how to get started? Just write the first thing that pops into your head. Anne Lamott, author of a book on writing we love, says that you need to give yourself permission to write a “crappy first draft”. Anne makes a great point — just start writing, and worry about editing it later.

When you’re ready to publish, give your post three to five tags that describe your blog’s focus — writing, photography, fiction, parenting, food, cars, movies, sports, whatever. These tags will help others who care about your topics find you in the Reader. Make sure one of the tags is “zerotohero,” so other new bloggers can find you, too.